18 Mart 2013 Pazartesi

İtfaiye aracında 470 bin adet kaçak rulman çıktı

          Edirne İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir itfaiye aracında yapılan aramada 1 milyon 512 bin TL değerinde kaçak rulman (bilye) ele geçirildi.

        EDİRNE (CİHAN)- Edirne İpsala Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan bir itfaiye aracında yapılan aramada 1 milyon 512 bin TL değerinde kaçak rulman (bilye) ele geçirildi.
Bir belediyeye hibe edildiği öğrenilen itfaiye aracı geçtiğimiz perşembe günü, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı İpsala Gümrüğü'ne girdi. Türk uyruklu M.S'nin kullandığı ve yanında M.G'nin ise yolcu olarak bulunduğu yabancı plakalı araç, şüphe üzerine Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından durduruldu. Risk analizleri kapsamında x-ray cihazına sevk edilen araçta şüpheli yoğunluk tespit edildi.
Bunun üzerine aramalarını detaylandıran görevliler araçta 1 milyon 512 bin TL değerinde, 235 koli içerisinde 470 bin adet rulman, 25 adet araç turbosu ve 1 adet scooter ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.S ve M.G, gümrükteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi.
CİHAN



http://www.stargundem.com/ajanslar/itfaiye-aracinda-470-bin-adet-kacak-rulman-cikti-237052.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder